Noutăți


Foarte curând, vor veni sărbătorile mult așteptate ,ne vom arunca în atmosfera de confort și vom împărtăși masa festivă cu cei dragi. Pentru aceste momente, restaurantul Jeraffe pregătește feluri de mâncare speciale care vor face ca cina ta festivă să fie de neuitat.

- rulou de iepure cu spanac, fasole, ouă de prepeliță și măsline.

- curcan cu portocală si scorțișoară

-Rață coaptă cu ierburi

- file de somon de sare ușoară

- celebră salată Olivier, în diferite variante

și mult mai mult.

(telefon) 079405177

*** precomenzile sunt acceptate cu cel puțin 2 zile înainte

A sosit cea mai frumoasă zi a anului ! CRĂCIUNUL - e acel moment cînd te poți revedea cu familia și cei dragi . Împărtășițivă dragostea și fericirea împreună cu prietenii și familiile dumneavoastră în această zi . Restaurantul JERAFFE vă invită la Christmas Dinner Tasting 24&25 Decembrie . Vă așteaptă o cină din cinci serviri , welcome drink Șampanie , vinuri extraordinare de la CARPE DIEM WINES , bere & băuturi răcoritoare fără limită . Atmosfera plăcută vă fi însoțită de glasul live al interpretei Crista . Să sărbătorim împreună CRĂCIUNUL !!!

Pe data de 21 martie Restaurantul Jeraffe a participat la un eveniment gastronomic internațional în onoarea gastronomiei franceze Good France 2017.  Șef Poleacov și echipa sa - au fost bucuroși să primească această onoare. Această seară minunată cu siguranță va rămâne în inimile  oaspeților restaurantului Jeraffe și a echipei restaurantului.

La cererea Dvs. vă v-om prezenta pe data de 14&15 septembirie o gamă largă de stridii și alte fructe de mare. Rezervări 079 405 177 

Vă invităm la cină UMAMI în stil Japonez. Vă așteaptă menu special de la Șef Bucătar și multe surprize plăcute.

Infoline 079 405 177

Dragi prieteni v-ă reamintim că Dvs. puteți face comanda de livrare sushi exclusive și alte bucate în Chisinau la tel.  79 405 177.

Cină romantică, prînz cu familia sau picnic – în toate acestea v-ă poate ajuta livrare Jeraffe.

Livrare Jeraffe – sushi exclusive, bucate principale, salate, deserturi și multe altete .

Special pentru scumpele si dragile noastre femei , de 8 martie bucatarul șef va propune un Set Meniu, care împreună cu cadourile plăcute și atmosfera nemaipomenită vor face această seara de neuitat.

Pe data de 26 și 27 februarie ospeții Restaurantului Jeraffe v-or avea o ocazie unicală să guste din Setul creat de însăși Bucătarul Șef Alexandr Proshenkov ( Saxon+Parole Moscow ).

By popular demand - January 27,28,29 2016 Chef Poleakov once again will surprise you with his Special Menu.

Will be proposed wide selection of fresh oysters, lobster, black cod etc.

 

Restaurant Jeraffe este deschis și este gata de a vă uimi plăcut în continuare!

O impresie de neuitat pentru restaurantul nostru au lăsat actori extraordinari,regizori și alți lucrători de cultură, cum ar fi: Zinaida Chirienco,Svetlana Toma,Andrei Merzlichin,Urină Lavină,Evclid Chiurdzidis,Bătălia Macritcaia,Alesei Reazantev.

În dățile 7,8 și 9octombrie Bucătarul șef Poliacov, vă va surprinde cu un meniu special. Puteți gusta  stridii proaspete, lobster, conger de mare și multe alte fructe de mare.

Dragi prieteni, a venit timpul să împrospătăm interiorul restaurantului nostru. Promitem, că reparația care va începe  din data  de 22 octombrie, se va încheia foarte repede, și Restaurantul Jeraffe din nou își va deschide larg ușile pentru Dumneavoastră, dragi prieteni.

Vă mulțumim pentru înțelegere. Vă vom așteaptă la deșchidere.