Aperitive


Pate din ficat de pui cu pară în vin             1/240                                    65

Carpaccio de vită cu caviar roșu și ridiche marinată      1/130                                    165

Pokedin ton cu guakamoleși căpșune     1/180                                    195

Sașimi din somon în stil nou                                                                      1/115                                   95                          

Somon feliat subțire cu sos dulce din soia Kuro-Șoro

Tiradito din scoici pecten                                                                            1/130                                    265

Carpaccio din scoici pecten, caviar negru&roșu cu lapte de tigru cu trufe

Pui Tsukune la grill cu cărbuni                                   1/120                                                    75

Aripioare umplute, sos Yakitori original

Ghiodza cu crevete în ulei adînc                               1/190                                                    165

Sos Curry roșu cu carne de crab

Vonton la aburi cu 25 ingrediente                                                           1/200                    115

Vonton la aburi cu carne de pui & crevete                                          1/200                    85

Legume tempura                                                                            1/150                                    95

Mielci în sos de frișcă cu cartofi     1/200                    155

Ravioli cu cașcaval rikotta și salvie                           1/180                    95

Ravioli cu somon și crevete     1/180                    185

Crevete  crocante Aioli                                                  1/155                                    185